La Unió Esportiva Tàrrega no aconsegueix l’ascens a Primera Catalana al perdre per 4 a 1 al camp de la Unificació Bellvitge.

•  Al minut 5, Antonio Estalrich ha avançat els locals amb un bon xut imparable pel porter lleidatà. Però l’èxtasi ha arribat només quatre minuts després amb l’autèntic golàs del partit. Òscar Arnau ha carregat la cama gairebé al vèrtex esquerre de l’àrea i, amb un xut creuat, ha perforat la porteria d’Albert Ribera. Era el 2-0, una diana vital pels interessos de la Uni i que esborrava tota possibilitat d’anar a la pròrroga.

Abans del descans, el Tàrrega, que gairebé no ha generat perill durant els primers quaranta-cinc minuts, ha aprofitat una falta directa per retallar distàncies i col•locar-se a un sol gol de l’ascens.

Tot i això, l’empenta dels lleidatans no ha durat massa minuts. Al minut 69, l’equip visitant s’ha quedat amb un home menys i l’Uni ho ha aprofitat per sentenciar l’eliminatòria. Larrossa ha fet el tercer, que feia esclatar d’alegria el Municipal de la Feixa Llarga.

Abans del final, i just després, de la segona expulsió a les files del Tàrrega, Antonio Garcia ha coronat la festa amb el 4-1 definitiu