La XII Gimcana Lingüística de l’Urgell convoca tots els centres de secundària de la comarca

gim

 

Els alumnes de 2n d’ESO dels sis centres de secundària de l’Urgell han participat a la XII edició de la Gimcana Lingüística al Teatre Ateneu de Tàrrega

Aquest matí ha tingut lloc al Teatre Ateneu de Tàrrega la final de la Gimcana Lingüística amb els sis equips finalistes dels centres de secundària de l’Urgell: INS Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, INS Ribera del Sió d’Agramunt, INS Manuel de Pedrolo, Escola Pia, Col·legi Sant Josep i INS Alfons Costafreda de Tàrrega. Finalment, l’equip guanyador ha estat el Col·legi Sant Josep.

La Gimcana Lingüística, que celebra enguany la dotzena edició, ha estat organitzada  pel Consell Comarcal de l’Urgell, el Consorci per a la Normalització Lingüística i  el Servei Educatiu de l’Urgell, i forma part del Programa de Suport a l’Educació que desenvolupa l’ens comarcal.

Al concurs final també hi assisteixen com a públic els alumnes de 2n d’ESO que van participar a la fase semifinal duta a terme als mateixos centres al llarg de quatre setmanes. Uns 500 alumnes de la comarca han hagut  de superar un conjunt de proves i exercicis eliminatoris elaborat pel Servei Comarcal de Català, que ha portat un grup de cada centre al concurs final celebrat avui a Tàrrega.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.