L’ACUR presenta ‘Entre pàgines’, una perspectiva sobre els 80 anys del setmanari Nova Tàrrega

L’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR) llueix el patrimoni documental de la revista Nova Tàrrega en la Setmana Internacional dels Arxius 2024

El setmanari Nova Tàrrega celebra enguany el 80è aniversari de la seva primera publicació. Fundada l’any 1944, aquesta revista setmanal va nàixer amb la voluntat de ser un altaveu de referència per als targarins. L’exposició ‘Entre Pàgines’, que l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR) ha obert al públic aquest més de juny, ofereix una perspectiva sobre els 80 anys del setmanari. En palesa l’evolució formal i de contingut d’acord amb el context històric i polític del moment i apropa als ciutadans tota aquella informació que ha produït i difós al llarg de la seva història dins de les fronteres de Tàrrega i l’Urgell.

Des de l’Arxiu reconeixen que un dels atractius de la mostra és que gairebé tots els targarins es poden buscar i trobar en algun dels números de guarda l’hemeroteca.

L’exposició s’emmarca en la Setmana Internacional dels Arxius 2024, un esdeveniment promogut pel Consell Internacional d’Arxius que se celebra arreu del món amb l’objectiu de fer valdre i difondre el patrimoni documental.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.