L’Ajuntament de Guissona es posa la gorra i s’uneix a la Campanya Posa’t la gorra de la FANOC, Associació de Nens amb Càncer

guissona

 

El Ple de la Corporació Municipal de Guissona s’uneix a la campanya POSA’T LA GORRA de la FANOC, Associació de Nens amb Càncer. L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Amb l’adhesió a la Campanya, per primera vegada, les gorres es venen a les oficines de l’Ajuntament, col·laborant amb aquesta associació, com a punt de venda autoritzat. Les gorres es venen a 7€ i l’entrada permet l’accés a la festa POSA’T LA GORRA que es portarà a terme el diumenge vinent, 28 de febrer, a la Seu Vella de Lleida.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  es duen a terme . Guissona s’uneix a la Campanya perquè com explica l’Associació es vol aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

Tota la informació de la campanya i els actes del pròxim 28 de febrer a Lleida ho podeu trobar al següent link: http://posatlagorra.org/lleida/

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.