L’Ajuntament de Tàrrega adjudica les obres per habilitar una zona per practicar l’atletisme al Parc Esportiu

Els treballs, pressupostats en 99.926 euros, s’iniciaran durant aquest novembre i s’actuarà en un àmbit de 15.800 metres quadrats

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat l’adjudicació, mitjançant la Junta de Govern Local, de les obres que transformaran un terreny de titularitat municipal al Parc Esportiu en una zona dedicada a la pràctica de l’atletisme a cel obert. El consistori targarí farà realitat així la proposta més votada en el segon procés de Pressupostos Participatius. En concret, l’espai estarà situat al costat del Pavelló Municipal d’Esports i el camp petit de futbol. L’àmbit de l’actuació comprendrà una parcel·la de 15.800 metres quadrats de superfície delimitada pel riu Ondara, el carrer de Joan Brossa, el passeig del Parc Esportiu i l’avinguda de la Ronda.

És previst que les obres, amb un termini d’execució de quatre mesos, s’iniciïn en el decurs d’aquest mes de novembre. L’empresa Arrufat SA durà a terme els treballs per un import de 99.926 euros (IVA inclòs), quantitat que es finançarà mitjançant una partida ja assignada en el seu moment als Pressupostos Participatius. Les tasques començaran amb el desbrossament i l’esplanació de la parcel·la. Tot seguit es procedirà a construir un circuit de 7 metres d’amplada que comptarà amb una anella interior de 400 metres de traçat. El paviment, de 10 centímetres de gruix, serà de tot-u artificial, revestit amb una capa de sauló de 5 centímetres. La pista tindrà pendent per facilitar l’evacuació de les aigües pluvials.

El projecte també contempla la dotació de lluminàries mitjançant la instal·lació de dos columnes de 15 metres d’alçada amb un projector tipus LED en cadascuna. Tàrrega guanyarà, per tant, un nou espai que potenciarà la pràctica de l’activitat física entre la població i que contribuirà a ampliar el ventall d’equipaments disponibles al Parc Esportiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.