L’Ajuntament de Tàrrega adquireix un camió grua i una furgoneta per la brigada de Serveis Municipals

 

Els dos nous vehicles de la Brigada Municipal de TàrregaDos nous vehicles que facilitaran als operaris les tasques de manteniment de via pública i de transport logístic per a esdeveniments

 L’Ajuntament de Tàrrega ha adquirit un camió grua i una furgoneta destinats al parc mòbil de la brigada de Serveis Municipals. Des del present mes d’agost, els dos nous vehicles ajuden els operaris a realitzar les tasques de manteniment de via pública i de transport logístic per a esdeveniments. El camió, adquirit en modalitat de compra de segona mà, està equipat amb caixa bolquet i grua d’auto-càrrega amb cabestrant darrera de la cabina. El vehicle substitueix l’antic camió grua de la brigada, que ja ha finalitzat la seva vida útil. El nou camió, de més potència i capacitat de càrrega, facilitarà els treballs de transport de mobiliari urbà així com de tarimes i altres elements per a la celebració de fires, festes i festivals. El contracte de subministrament s’ha resolt per un import de 43.850 euros (IVA inclòs).

Al mateix temps, la brigada suma una nova furgoneta, adquirida també en la modalitat de segona mà per 6.100 euros (IVA inclòs). Amb l’adquisició de vehicles d’ocasió en excel·lent estat, la Regidoria de Serveis Municipals renova part del seu parc mòbil optimitzant recursos econòmics. D’altra banda, la inversió suposa un estalvi a llarg termini ja que s’eviten les constants reparacions dels vehicles més antics. L’any passat l’Ajuntament de Tàrrega també va adquirir un vehicle equipat amb cistella per als treballs de reparació i substitució de l’enllumenat públic. La brigada de Serveis Municipals de Tàrrega disposa actualment de 38 vehicles. A la imatge, el camió grua i la furgoneta amb la regidora de Serveis Municipals, Mobilitat i Medi Ambient, Teresa Sala, acompanyada de la tècnica Júlia Fernández i el mecànic Juan Ramon Pla.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.