L’Ajuntament de Tàrrega aprova la convocatòria per cobrir quatre places d’agent a la Policia Local

La capital de l’Urgell consolida la plantilla del cos, que assolirà els 19 efectius · El consistori també contracta una tècnica per coordinar el projecte estratègic PECT vinculat al canal Segarra-Garrigues

L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat aquesta setmana en Junta de Govern Local la convocatòria d’un nou procés selectiu per cobrir quatre places d’agent de la Policia Local en règim de funcionari de carrera. Les bases del concurs-oposició es faran públiques durant els propers dies. Quan es facin efectives les incorporacions, la plantilla del cos passarà de 15 a 19 efectius (16 agents, dos caporals i un sots-inspector). Les places ja estaven previstes dins l’oferta pública d’ocupació de l’ens per al present any. Amb aquest nou procés selectiu, la capital de l’Urgell continua consolidant la plantilla de la Policia Local.

La regidora de Governació, Núria Robert, destaca que amb la consolidació de la plantilla de la Policia Local es reforça novament el servei de seguretat ciutadana. “La situació viscuda durant la pandèmia ha posat de relleu la valuosa tasca desenvolupada pels agents, amb un contacte proper a la ciutadania i donant resposta a noves necessitats i demandes. La disponibilitat de més agents contribuirà a reforçar un servei que, més que mai, esdevé essencial”, afirma la regidora Núria Robert. Pel que fa al parc mòbil, la Policia Local disposa actualment de 3 cotxes (un dels quals és de paisà i no duu distintius), 2 motocicletes, 1 grua i 1 vehicle per a manteniment de la senyalització a la via pública.

D’altra banda, i també pel que fa a la plantilla municipal, la capital de l’Urgell ha donat llum verda a la contractació d’una tècnica de promoció econòmica per a coordinar el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Motors per al Segarra – Garrigues, el qual lidera el consistori targarí junt amb l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA), l’Associació ACORD i la Fundació Mas Badia. La contractació es farà efectiva a partir del dimarts 13 d’octubre i té caràcter temporal, fins al maig del 2021. “L’acció suposa un nou pas endavant per desenvolupar el projecte PECT que promou la innovació en el regadiu i l’agroindústria arran del canal Segarra – Garrigues”, destaca l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.