L’Ajuntament de Tàrrega cedeix l’ús de nous terrenys municipals al Club Tennis Tàrrega per ampliar les seves instal·lacions

L’entitat podrà augmentar l’oferta esportiva amb noves pistes de pàdel · L’acord tindrà una durada de 20 anys i ambdues parts l’ha valorat molt positivament

L’Ajuntament de Tàrrega i el Club Tennis Tàrrega han signat aquest dilluns 30 d’agost l’acord de cessió gratuïta de l’ús dels nous terrenys municipals. Així s’ampliaran les instal·lacions de l’entitat esportiva a la zona on antigament hi havia les piscines municipals. D’aquesta manera, el Club Tennis Tàrrega podrà augmentar la seva oferta esportiva amb la construcció de quatre pistes exteriors de pàdel, dues de les quals ja podrien estar a punt l’any vinent.

La cessió d’ús tindrà una vigència de 20 anys i relleva l’acord que ja hi havia entre les dues parts des del 1974, quan es va signar la cessió dels actuals terrenys amb una durada de 50 anys. Ara, s’ha decidit redactar i signar un nou contracte per adaptar-se a les noves necessitats.

En total, la superfície cedida al Club Tennis Tàrrega serà de 3.049 metres quadrats en els terrenys situats entre el carrer Verge de Montserrat i el carrer Sant Pere Claver.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.