L’ajuntament de Tàrrega demanarà a ADIF que millori el ferm del pas a nivell de la C-14

Avui ha començat la segona fase dels treballs de renovació del ferm de la carretera C-14 al seu pas per Tàrrega. Aquest tram va des del pont del Riu Ondara carrer Sant Pere Claver i finalitzarà al llarg de l’avinguda de Tarragona i la zona dels instituts. Bàsicament el que fan és renovar la totalitat de la capa asfàltica que està molt deteriorada pel gran volum de trànsit que suporta la via.
La setmana passada van renovar l’asfalt del carrer Sant Pelegrí i fins a la plaça del Carme. Des de l’ajuntament valorem molt positivament la feina que s’està fent i diuen que parlaran amb ADIF perquè millorin el tram de carretera de la seva competència.
Les obres, que van a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat, afecten un tram de dos quilòmetres de la C-14. La previsió és que s’acabin divendres dia 20.
Durant les obres, s’han senyalitzat rutes alternatives pel trànsit de la C-14. Els veïns que no poden accedir als seus aparcaments podran estacionar gratuïtament als pàrquings municipals • Les obres també han obligat a modificar l’itinerari del bus urbà i a anul·lar parades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.