L’Ajuntament de Tàrrega es queda sense estelada al balcó

A la darrera manifestació del primer de maig encara es podia veure l’estelada penjada al balcó de l’ajuntament de Tàrrega. Feia gairebé 4 anys que hi era.

Aquest dimarts però el consistori la va retirar acatant el requeriment de la Junta Electoral de Zona de Cervera arran de la denúncia que hi va interposar el PSC. L’equip de govern ha decidit reitirar-la per evitar que l’edifici de la Casa Consistorial pugués ser impugna com a col·legi electora de les eleccions municipals del 24 de maig.

En un comunicat l’agrupació local dels socialistes ha valorat positivament la mesura entenent que l’ajuntament és un espai públic i considera que en període electoral , s’ha de vetllar per la neutralitat política.

L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, s’ha mostrat dolguda que hagi estat el partit dels socialistes qui hagi denunciat aquest fet davant la junta i ha recordat que la decisió de posar l’estelada al balcó va ser aprovada per majoria en un ple municipal.

Per la seva banda la CUP va manifestar el seu desacord amb la decisió de la junta i ha demanat que l’estelada continuï al balcó de l’ajuntament. El destí de la bandera però no es resoldrà fins

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.