L’Ajuntament de Tàrrega impulsa la inserció laboral impartint tallers de recerca de feina

recerca feinaLa Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega ha impartit tallers d’assessorament a persones en situació d’atur per ajudar-les en el seu procés de recerca de feina. En aquests tallers, anomenats Tu pots, s’incideix en els aspectes emocionals fomentant la motivació i l’autoconfiança. En aquest sentit, es prepara els participants a superar amb èxit les entrevistes laborals, sobretot per aquelles persones que acumulen un llarg període de temps a l’atur.

La capital de l’Urgell ha desenvolupat l’activitat al Centre d’Empreses Innovadores situat a Cal Trepat mitjançant el Servei de Suport a la Inserció laboral (SSIL). Els monitors són professionals del centre Avança, especialistes en coaching, psicologia, conducta humana i lideratge.

Hi han assistit una quinzena de persones i la valoració ha estat especialment positiva, ja que al territori escassegen les formacions dirigides a aturats que abordin aquests continguts. El SSIL Tàrrega, amb finançament de Global Lleida, és un projecte dels Programes de Desenvolupament Local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.