L’Ajuntament de Tàrrega intensifica els treballs de desinfecció dels parcs de jocs infantils per reforçar la prevenció contra la Covid-19

La Policia Local també vetllarà perquè s’evitin aglomeracions en aquests espais públics· Es prega a les famílies de mantenir la distància entre infants de diferents grups estables

L’Ajuntament de Tàrrega intensifica des d’avui els treballs de desinfecció i neteja dels parcs infantils de la ciutat com a mesura de reforç preventiu davant la Covid-19. Operaris de la Brigada Municipal tornen a realitzar amb periodicitat diària aquestes tasques atenent a les noves pautes d’ús i manteniment dels parcs infantils indicades pel Govern català. Així, cada dia es desinfectaran de nou gronxadors, tobogans, baranes i agafadors, que són superfícies de contacte freqüent. Així mateix, la Policia Local efectuarà controls en què els agents vetllaran per evitar aglomeracions de gent a les àrees de jocs infantils. Val a dir que l’Ajuntament de Tàrrega ja va dur a terme treballs de desinfecció dels parcs infantils anteriorment en el marc de la represa. A més, durant l’estat d’alarma també es van desinfectar llocs sovintejats de pas al voltant d’establiments d’alimentació, farmàcies, l’estació d’autobusos o el CAP.

“Amb aquestes mesures volem garantir de nou que les famílies gaudeixen de les seves estones d’esbarjo als parcs infantils amb totes les condicions de seguretat sanitària”, ha indicat l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú. “Alhora també preguem la col·laboració de les famílies mantenint la distància de seguretat entre els infants de diferents grups de convivència”, ha afegit la primera edil. En aquest sentit, l’Ajuntament de Tàrrega també divulga a través de les xarxes socials les mesures de prevenció als parcs infantils: no accedir-hi si ja hi ha molts infants en aquell moment; extremar la higiene de mans; evitar menjar i beure en la zona de jocs; i fer ús de la mascareta a partir dels 6 anys inclosos i sempre que sigui possible entre els 3 i 5 anys. També es recomana, per evitar aglomeracions, que només un adult acompanyi els infants.

L’alcaldessa agraeix una vegada més la col·laboració i la responsabilitat ciutadana per frenar la propagació de contagis de la Covid-19. També es demana de no abaixar la guàrdia i mantenir les mesures de seguretat sanitària (distància, mans, mascareta). Actualment, la xifra de casos positius de Covid-19 acumulats al municipi de Tàrrega ascendeix a un total de 360. Així mateix, l’índex de risc de rebrot a la capital de l’Urgell se situa avui dijous en 182,44, considerat un nivell alt.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.