L’ajuntament de Tàrrega no deixarà el balcó del consistori per celebrar el carnestoltes arran de la polèmica amb el cartell i el programa

La comissió de l’Agrat organitzadora del carnaval de Tàrrega està formada per una quarantena de persones. Enguany van tenir la idea de fer sàtira sobre la Fira del Teatre. Quan estaven preparant el programa es van adonar que enguany fa 25 anys que durant la Fira, un grup persones va assaltar l’ajuntament i hi van calar foc. Al cartell on hi ha de fons l’ajuntament i unes flames amb la paraula cremà fan al·lusió a aquests fets. L’ajuntament considera que al programa de la festa també es fa burla de la feina que fa la regidoria de cultura i per això el consistori ha decidit retirar el seu logotip. Des de l’organització asseguren que valoren la fira del teatre i defensen la sàtira que han fet.

Des de l’ajuntament valoren la feina que fa cada any l’entitat a l’hora de preparar la festa però enguany consideren que es fa un atac a la feina de la regidoria de cultura i lamenten que es faci al·lusió als fets de la Cremada de l’Ajuntament.

Malgrat la polèmica l’ajuntament manté el pressupost a l’entitat per a poder fer la festa tot i que no es deixarà el balcó del consistori per a fer el discurs del rei carnestoltes. En el seu lloc hi haurà una tarima com la que s’utilitza en altres ocasions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.