L’ajuntament de Tàrrega portarà a aprovació aquest dijous el primer pressupost de la legislatura

L’ajuntament de Tàrrega portarà a aprovació el pressupost de l’exercici 2020 en el ple extraordinari que se celebrarà aquest dijous al vespre i que l’equip de govern ha definit com a realista, apostant per l’acció social, l’educació i la cultura.
L’import total és de 17,8 milions d’euros, un 2,8% inferior al de l’any anterior.
Les inversions previstes sumem 2.115.000 euros. La partida més important, 400.000 euros es destinaran a substituir l’enllumenat públic per fer-lo més sostenible. Es renovaran les calderes del Camp Municipal Joan Capdevila i de la Llar la Pau, amb 60.000 euros en cada equipament. El pressupost també preveu les obres de reforma de la plaça de les Bòbiles amb una partida de 106.000 euros , la compra d’un edifici annex a l’Arxiu Comarcal que en permetrà l’ampliació i 65.000 euros per la reforma de l’edifici d’oficines de Cal Trepat.
En l’apartat financer es destinaran 1.500.000 euros a amortització de deute bancari, fet que permetrà arribar al final de la legislatura amb un deute del 48%.
L’equip de govern, format per ERC CUP i PSC, suma majoria fet que garanteix l’aprovació del primer pressupost d’aquesta legislatura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.