L’Ajuntament de Tàrrega rep 6.000 euros de subvenció de la Generalitat de Catalunya per millorar la Biblioteca Comarcal

Foto Biblioteca de Tàrrega

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Tàrrega una subvenció de 6.000 euros que es destinarà a millorar les instal·lacions de la Biblioteca Comarcal, de gestió municipal. En concret, l’ajut servirà per a renovar tota la senyalització interior de l’equipament. D’aquesta manera, s’actualitzarà la retolació de les diverses seccions bibliogràfiques.

El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha explicat que  “no es tracta només de renovar els rètols, sinó també d’actualitzar i homogeneïtzar els dissenys d’aquests indicadors”. També es renovarà la senyalització de les diferents àrees i serveis de l’edifici: a més de les sales principals de lectura i consulta, l’equipament disposa d’una secció infantil, sala d’actes, hemeroteca, espai d’exposicions, serveis educatius, magatzem…

La subvenció de 6.000 euros s’ha concedit mitjançant l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC). Aquesta es completarà amb uns altres 4.000 euros que aportarà el consistori per tal de reforçar l’esmentada acció al servei municipal bibliotecari, integrat dins el Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

D’altra banda, l’acció arrodonirà les millores que l’Ajuntament de Tàrrega va realitzar a la Biblioteca Comarcal l’any 2013, quan es va renovar il·luminació i mobiliari a través del Pla Específic de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Pla d’Inversió Supramunicipal de la Diputació de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.