L’Ajuntament de Tàrrega s’afegeix al manifest unitari del municipalisme català #Aturemelcovid19

L’Ajuntament de Tàrrega s’ha afegit al manifest unitari del municipalisme català #Aturemelcovid19 per reclamar al govern de l’Estat un confinament “més estricte”. Ho anunciava ahir a les xarxes socials l’alcaldessa de Tàrrega Alba Pijuan Vallverdú, que afirmava que aquesta mesura havia rebut el suport unànime de tots els grups municipals de l’arc consistorial.

En el manifest demanen que tothom es quedi a casa excepte els treballadors de serveis essencials davant la crisi del coronavirus.
Davant la situació excepcional que està vivint Catalunya i bona part del món, l’Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) han elaborat el manifest #Aturemelcovid19, amb la voluntat de transmetre un missatge d’unitat i reivindicació del món local davant de la pandèmia global, demanar un confinament efectiu, alhora que posa l’accent en les eines, recursos i decisions necessàries per salvar la salut de les persones, especialment les més vulnerables, les empreses i els pobles i ciutats de Catalunya.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.