L’Ajuntament de Tàrrega senyalitza itineraris al cementiri per evitar aglomeracions per Tots Sants

Circuits amb dues portes d’entrada i dues de sortida • També s’instal•len plafons informatius sobre les mesures de seguretat sanitària que s’han de complir dins el recinte

El Cementiri Municipal de Tàrrega comptarà amb itineraris senyalitzats en tot el recinte per evitar aglomeracions durant la jornada de Tots Sants i els dies previs, quan s’hi espera una elevada afluència de visitants. Mitjançant aquests circuits d’entrada i sortida (i amb la col·laboració ciutadana), l’Ajuntament de Tàrrega vol garantir un accés ordenat de les visites a la necròpoli. En concret, el consistori senyalitzarà dues portes d’entrada pel carrer de Ferran Saperes i dues de sortida pels carrers de Guissona i Comtes de Barcelona. Així mateix, a l’interior del recinte es proposarà de recórrer un itinerari de sentit únic i no entorpir la circulació d’altres persones. D’aquesta manera, es contribueix a evitar concentracions de gent atenent així a les indicacions de les autoritats sanitàries davant la segona onada de la Covid-19.

El consistori ja ha instal·lat alguns cartells informatius a l’espai durant aquest cap de setmana. S’hi indica un plànol i un seguit de mesures de seguretat sanitària. A més de mantenir la distància interpersonal, la higiene de mans i l’ús de mascareta, es recomana limitar el temps d’estada i portar les flors ja preparades de casa. També és prohibit de formar grups de més de 6 persones tret que siguin d’un grup de convivència estable. Tampoc s’hi podrà fumar, menjar i beure. S’insisteix en el fet de netejar-se les mans abans i després d’usar les escales i altres estris.

D’altra banda s’amplia el servei gratuït del bus urbà de Tots Sants per facilitar visites esglaonades al cementiri A més del diumenge 1 de novembre, enguany també s’oferirà el transport demà • De 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda, amb una ruta de sis parades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.