L’Ajuntament de Tàrrega ultima la renovació del ferm del vial que uneix El Talladell amb l’autovia A-2

És l’anomenat “camí d’Altet”, on s’aplica una nova capa asfàltica al llarg de 704 metres de longitud· Inversió de 77.112 euros, amb una subvenció de 60.000 euros aportada per la Diputació de Lleida

L’Ajuntament de Tàrrega ultima aquests dies les obres de rehabilitació del ferm de l’anomenat “camí d’Altet”, vial que connecta el lateral de l’autovia A-2 fins a l’entrada nord del poble del Talladell. Les tasques consisteixen en l’aplicació d’una nova capa asfàltica al llarg de 704 metres de longitud, millorant així aquesta important via d’accés a la població, constituïda en Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). El projecte culminarà amb treballs de senyalització vertical i horitzontal. L’antic paviment del vial, també d’asfalt, patia un greu deteriorament i presentava nombrosos sots. Aquesta actuació de la Regidoria d’Urbanisme, que s’enllestirà molt aviat, facilitarà una circulació més còmoda i segura als vehicles.

El pressupost ascendeix a 77.112 euros i la capital de l’Urgell compta amb una subvenció de 60.000 euros atorgada per la Diputació de Lleida. La renovació del ferm s’inicià fa uns dies amb un primer reg asfàltic, damunt el qual s’està aplicant ara el conglomerat definitiu. L’obra es materialitza uns mesos després que el consistori targarí també substituís un tram de la canonada que subministra aigua de boca al Talladell, conducció que discorre pel mateix traçat. L’anterior canonada, feta de fibrociment, havia arribat al final de la seva vida útil i ja acumulava unes quantes avaries. El projecte es va incloure dins el pla director de gestió de la xarxa d’aigua subscrit amb l’empresa concessionària Sorea.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.