L’Ajuntament de Tàrrega ultima les obres de reforma de l’avinguda de Cervera, porta est del nucli urbà

Dins el projecte per modernitzar l’antiga N-II entre la plaça de Riambau i l’autovia A-2, amb un pressupost de 622.720 euros

L’Ajuntament de Tàrrega ultima les obres de reforma de l’avinguda de Cervera, el principal accés al nucli urbà des del vessant est. Els operaris duen a terme aquests dies la fase final dels treballs, que se centra en la millora de la calçada amb l’aplicació d’una nova capa asfàltica. Al mateix temps, s’està enllestint la rotonda que s’ha construït al punt intermedi de l’avinguda, just a l’indret on s’encreuarà amb la futura circumval·lació del sector oriental de la ciutat.

Les obres s’emmarquen dins un gran projecte urbanístic que suposa la modernització del tram de l’antiga carretera N-II entre la plaça de Riambau i la connexió amb l’autovia A-2, adaptant el vial al desenvolupament urbanístic actual. La capital de l’Urgell deixarà així arranjat un espai urbà de 14.000 metres quadrats amb un pressupost de 622.720 euros.

El projecte, adjudicat a l’empresa Sorigué SAU, també inclou la instal·lació d’enllumenat públic i la renovació de part de la senyalització horitzontal en tot el tram de connexió fins a l’A-2. El regidor d’Urbanisme, José Luis Marín, explica que “els treballs d’asfaltatge podrien culminar ja la setmana vinent, deixant gairebé enllestida una de les principals accions de millora del paisatge urbà de l’actual mandat”. En paral·lel, “la rotonda ja està pràcticament enjardinada i tan sols manca estendre-hi les graves”, apunta el regidor.

Precisament, aquesta glorieta esdevindrà un element viari significatiu per distribuir el trànsit al polígon de Llevant, ubicat al llarg del vial i on s’apleguen nombroses naus industrials i magatzems de venda al detall, potenciant així la seguretat en la circulació.

Val a dir que les empreses del polígon amb façana frontal al vial s’encarreguen d’habilitar els carrils laterals que també caracteritzen la nova fesomia de l’avinguda. La major part ja estan duent a terme les obres al seu segment corresponent. Al mateix temps, l’empresa Ros Roca ha completat la urbanització del carril lateral nord amb vorera, enllumenat i llocs d’estacionament a més d’una part de l’esmentada rotonda.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.