L’Alcaldessa de Tàrrega afirma que “mouran els fils necessaris” perquè l’estació de tren estigui en condicions

L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha explicat que s’ha posat en contacte amb del subdelegat del govern a Lleida, José Crespín per traslladar el seu rebuig al fet que Renfe hagi suprimit la venda de bitllets a finestreta a l’estació ferroviària del municipi i ha denunciat la manca d’inversions a la línia Lleida-Manresa. Pijuan ha explicat al programa De Boca en Boca de Ràdio Tàrrega que “mourem els fils necessaris perquè això no pot ser. Si no aconseguim posar a ningú venent bitllets, com a mínim que l’estació tingui un manteniment. L’estació de tren de Tàrrega tingui un manteniment i que la gent pugui esperar-se a dins tranquils”.
A finals de l’any passat Renfe va informar l’Ajuntament que a partir d’ara s’opta per un sistema automatitzat en què els usuaris podran adquirir els bitllets mitjançant una màquina d’autovenda instal·lada a l’estació o bé a l’interior del tren de forma directa al personal d’intervenció. Renfe ha recordat que també es disposa del servei de reserva de plaça a través del web www.renfe.es i l’aplicació mòbil Renfe Ticket.
L’alcaldessa també ha explicat que “la màquina emprenedora no funciona i per tant si no passa el revisor els usuaris viatgen gratuïtament. Així és molt difícil que la línia no sigui deficitària. Hi ha dues finestres amb el vidre trencat des de fa un any, i les vies del tren estan molt brutes”.
La primera edil ha recordat que és previst traslladar l’estació d’autobusos al costat de la del tren justament per poder tenir un servei de transport de qualitat.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.