L’AMPA de l’escola Maria Mercè Marçal organitzarà una xocolata solidària per a la investigació del càncer infantil el dia 24 de març

17180-1552989674-1400x1400Diumenge 24 de març a les 11 matí a l’ Escola Maria Mercè Marçal (Carrer de Pau Casals, 15)
L’AMPA de l’escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega organitzarà una xocolatada solidària el diumenge 24 de març, en la qual els alumnes del centre, familiars, amics, comunitat educativa i ciutadans podran compartir un esmorzar solidari per contribuir en la investigació del càncer infantil i aconseguir que aquesta recerca segueixi endavant.
Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia, es per això que es recolliran fons per continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu, que disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals on més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

L’import obtingut en la xocolatada solidària es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.