L’ANC de Tàrrega ja té a punt els actes per la Diada 2020

Enguany ve marcada per la pandèmia del coronavirus i les restriccions d’acció que aquesta comporta.

Des de l’ANC han explicat que “davant la impossibilitat de poder garantir la seguretat sanitària de les persones assistents als actes previstos per la Diada a Tàrrega, vam suspendre les concentracions programades, i amb posterioritat i segons el que teníem previst, hem valorat diferents opcions de participació ciutadana sense que aquestes puguin comportar cap risc sanitari per les persones que decideixin lliurement participar-hi“.

En aquest context, el pròxim divendres a les 5 de la tarda sonaran les campanes del municipi durant 10 minuts.
A les 17:14, des de l’entitat independentista s’insta a sortir als balcons o baixar al davant de casa mentre soni per qualsevol mitjà d’àudio personal (aparell radio, mòbil, etc), la cançó d’Els Segadors que serà retransmesa per ràdio mitjançant la freqüència del 106.3 FM. En acabar la cançó, també es retransmetrà per antena el manifest corresponent a la Diada.
Posteriorment i per acabar la commemoració, hi haurà una sonora traca de fuets des de diferents punts de la capital de l’Urgell.

Des de l’ANC es convida a tothom que prengui part en la jornada, a què enregistri les accions amb vídeos i fotos, i les enviï a [email protected]

Des de Tàrrega per la Independència asseguren que “a Tàrrega com que no hi cap lloc concret de concentració, tota la ciutat serà una macro concentració sense agrupacions personals, i per tant, sense cap risc de contagi pel coronavirus“. Des de l’entitat demanen a tothom que estigui interessat a prendre part dels actes de la Diada s’inscrigui al punt de mobilització de Tàrrega a la pàgina Web assemblea.cat.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.