L’ANC de Tàrrega organitza autobusos a Barcelona per la Diada

L’ANC de Tàrrega organitzarà desplaçaments per la Diada Nacional de Catalunya d’aquí un mes i mig, l’11 de setembre. Segons la presentació oficial feta fa uns dies, la mobilització serà centralitzada a la ciutat de Barcelona, amb una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins al Parlament de Catalunya.

Enguany el lema de la manifestació és “Lluitem i Guanyem la Independència” en un clar missatge d’intencions per aconseguir la Llibertat Nacional […] La gent, la força del carrer i del territori han de tornar a ser el motor per empènyer les institucions a preparar-se per fer efectiva la independència per la via dels fets, la via unilateral”

Per aquest motiu, l’ANC de Tàrrega ha posat en marxa la venda de les samarretes de la Diada, i també dels tiquets dels autobusos que s’estan organitzant per facilitar els desplaçaments a Barcelona.

Les samarretes tenen el mateix plantejament de talles que l’any anterior:

  • UNISEX: XS – S – M – L – XL – 2XL – 3XL
  • TIRANTS: XS – S – M – L – XL – 2XL
  • INFANT: 1-4 ANYS; 5-8 ANYS; 9-12 ANYS

Les talles Unisex i Tirants van en un lot format per una samarreta, una bossa de roba i una butlleta. El preu de venda al públic és de 15 €. Les talles Infant, es ven la samarreta sola. El preu de venda al públic és de 8 €.

Els autobusos sortiran del carrer Joan Tous (La Tassa) de Tàrrega. Més endavant s’anunciarà l’hora de sortida. Els tiquets tenen el preu de 10 € (viatge + assegurança). Les samarretes i tiquets es posaran a la venda al Local Social de l’ANC del carrer Sant Joan de Tàrrega de dimarts a dissabte de 6 a 8 de la tarda, i també a la parada del mercat dels dilluns.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.