L’ANC de Tàrrega suspèn els actes previstos per la Diada de l’11 de setembre

L’ANC de Tàrrega ha difòs avui un comunicat informant de la suspensió dels actes previstos per la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre a causa del coronavirus.

COMUNICAT ANC – TÀRREGA PER LA INDEPENDÈNCIA

“Després de varies reunions de l’ANC a diferents nivells, on se’ns va informar de les mesures sanitàries d’obligat compliment en manifestacions i concentracions indicades pel PROCICAT i la Generalitat, el Secretariat Territorial de Tàrrega per la Independència, informa que:

Després de valorar exhaustivament totes les mesures sanitàries esmentades, amb la intenció de poder-les aplicar en el projecte de manifestació i concentració reivindicativa previst pel dia 11 de Setembre a Tàrrega, i davant  la impossibilitat de poder garantir la seguretat sanitària de les persones assistents als actes, s’ha decidit la suspensió del projecte per responsabilitat amb els nostres conciutadans.
La manca de l’amplada suficient (carrers de 20 m) dels llocs previstos per les concentracions, la prohibició de poder fer desplaçaments dels assistents, i no poder garantir l’espai interpersonal ( 4 m2 per persona), han estat determinants en la decisió.

Estem estudiant altres formes de participació de la ciutadania respecte de la Diada, sense que aquestes comportin cap risc sanitari per les persones que decideixin lliurement participar-hi. En cas de trobar-ne, oportunament les divulgaríem. Desitgem que els conciutadans sàpiguen comprendre el que és per nosaltres una dura decisió, al mateix temps que el considerem un acte de responsabilitat.”

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.