L’Associació Alba acull un intercanvi juvenil de persones amb discapacitat d’Itàlia i d’Aruba

L’objectiu és descobrir la cultura de cada un dels països i compartir temes que els afecten a tots com la igualtat i la inclusió social

Les mobilitats europees a través del programa Erasmus Plus s’han tornat a reactivar amb força a l’Associació Alba. Fa 20 anys que a través del Servei de Projectes Europeus de l’entitat realitzen intercanvis europeus amb altres entitats que treballen amb persones amb discapacitat o risc d’exclusió. Aquesta setmana han arribat a Tàrrega 8 joves de la població de Forlì d’Itàlia i 8 joves més d’una entitat de l’illa d’Aruba d’entre 18 a 30 anys que s’estaran 10 dies compartint activitats i experiències amb el grup de joves de l’Associació Alba.

 L’objectiu d’aquesta trobada és descobrir la cultura de cada un dels països i compartir temes que els afecten a tots com la igualtat i la inclusió social.

El servei de projectes Europeus de l’Associació Alba té previst per aquest mes de juny dos projectes més: unes pràctiques laborals que vindran a fer a Tàrrega un grup de francesos, i un curs formatiu amb 10 professionals internacionals de 5 països diferents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.