L’Associació Alba continua amb el servei de manteniment de làpides que ofereix durant tot l’any

Deixar a  punt les làpides i les flors del cementiri per a que llueixin per Tots Sants és una tradició molt arrelada. A vegades però resulta difícil de dur a terme si es viu lluny o si la família que queda és gran i no se’n pot fer càrrec. Intentant donar resposta a aquest problema l’any passat l’Associació Alba va engegar un projecte de manteniment de làpides i sepulcres. Quan l’equip de manteniment rep l’encàrrec comença el servei fent una fotografia de l’estat actual de la làpida. A poc a poc van tenint clients que els confien tenir cura de les làpides durant tot l’any, una feina que es fa amb el màxim respecte.

També s’encarreguen si el client ho demana de posar flors o elements decoratius. Els encarregats de donar el servei formen part de la plantilla de manteniment de jardins i han rebut formació específica per a netejar adequadament els diferents materials.

Un cop acabada la neteja es fa una nova foto que envien al client per a que doni la seva aprovació. En aquest primer any l’Associació ha rebut encàrrecs als cementiris de Tàrrega, Vilagrassa o Bellpuig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.