L’Associació Alba impulsa ‘Connexions artístiques’ per a una cultura més inclusiva

Es tracta d’un projecte artístic que uneix artistes amb discapacitat i artistes sense discapacitat a través de la dansa, l’escultura, la poesia i altres disciplines

La sala d’actes de l’Associació Alba de Tàrrega ha acollit aquest dilluns la presentació del projecte ‘Connexions artístiques’. Entenent la cultura com una eina de transformació social, l’objectiu de la iniciativa és que artistes amb discapacitat o problemes de salut mental de l’entitat tinguin l’oportunitat de demostrar el seu talent a artistes del territori.

Per part de l’Associació Alba hi participen un total de quaranta artistes repartits en les diferents disciplines. Un exemple és l’escultor Paulí Costafreda, que ja ha tingut el plaer de conèixer l’artista ivarsenc Erick Schmitz. També participen de la iniciativa el taller de teatre CRUMA de Tàrrega, un grup de persones del centre ocupacional d’Alba de Tàrrega i Cervera, l’artista de Guissona Joan Codina i el grup d’Art Singular d’Alba, també de Guissona. El projecte està finançat amb una subvenció de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) i el Departament de Cultura de la Generalitat.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.