L’atleta targarí Arnau Monné estrena internacionalitat amb victòria al Minsk

17099-1551286719-1400x1400L’atleta targarí i entrenat a Mollerussa per Fran Carrillo dels Xafatolls, Arnau Monné, de 18 anys, ha debutat amb la selecció espanyola d’atletisme en l’encontre internacional sub20 indoor que s’ha celebrat els dies 25 i 26 de febrer a la ciutat de Minsk, la capital de Bielorússia.
L’Arnau ha aconseguit poder participar en aquest encontre després de situar-se primer en el rànking espanyol en la prova de 60m.ll. de la seva categoria, sub20, antigament anomenada Júnior, i ser seleccionat per la federació espanyola d’atletisme.
El dilluns va participar en les sèries eliminatòries aconseguint guanyar la seva sèrie i col•locant-se a la final amb el 2n millor temps. El dimarts va disputar la final, on corrent de forma brillant, va aconseguir la victòria, rècord del campionat i penjar-se la medalla d’or en aquest encontre internacional on hi van participar un total de 11 seleccions europees: Azerbayan, Bielorrusia, Espanya, Estonia, França, Israel, Kazajistán, Lituania, Letonia, Turquia i Ukrania.
En la mateixa competició, Monné va formar part del relleu de la selecció espanyola format per 2 nois i 2 noies (mixt) i on tenien que recórrer una distància de 200m.ll., formant el relleu 4x200m.ll. i aconseguint la 3a posició i medalla de bronze. L’Or va ser per Ucraîna i la plata per Bielorússia.
L’Arnau finalitza aquesta temporada de pista coberta participant aquest proper cap de setmana al Campionat d’Espanya de la seva categoria que es celebra a Madrid.