L’atleta targarí  Josep Ramon Sanahuja aconsegueix 2 noves medalles en un Campionat de Catalunya

1Aquest cap de setmana, s’ha celebrat a Sabadell el campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta. L’atleta targarí va disputar la prova reina del mig fons, els 1500m llisos, on va aconseguir una 3a posició que li va atorgar la medalla de bronce. A més, ho va fer batent la seva millor marca personal i quedant aquesta amb 4 minuts i 23 segons, aconseguint la marca mínima per poder anar al campionat d’Espanya.

A la tarda, va disputar també els relleus 4x200m amb els companys dels Xafatolls Juli, Jose Luis, i Josep, on també es van penjar un altra medalla de bronce.

Cal destacar què,és el 3r any consecutiu que aconsegueix estar a sobre del podi en campionats de Catalunya i Espanya, acumulant ja 7 medalles en la prova dels 1500m i Milla Urbana.