L’atleta Targarí  Josep Ramon Sanahuja aconsegueix dues noves medalles al Campionat de Catalunya

El passat diumenge es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de pista coberta. Josep Ramon Sanahuja, atleta targarí del club A.A. Xafatolls va aconseguir la medalla de bronze del campionat de Catalunya en la prova dels 1500 m llisos (categoria Master 45) -la seva especialitat juntament amb la milla urbana-. A més, per tercer any consecutiu, torna a aconseguir tenir mínima acreditada per assistir al campionat d’Espanya que es celebrarà properament (per tenir aquesta mínima s’ha de poder córrer per sota dels 4 minuts i 35 segons la distància dels 1.500 metres).Aquesta prova es va disputar a les 12h del migdia, mentre que a les 16:40h de la tarda disputava la prova dels 800 m quedant el 5è de Catalunya a tan sols 1 segon del podi, i ja a última hora de la tarda, va tornar a córrer la prova de relleus 4×200 m juntament amb els companys d’equip Ramon, Jaume i Josep aconseguint la medalla d’or i campions de Catalunya en aquesta modalitat de relleus.

En Josep Ramon ens comenta que el proper objectiu és a tan sols 3 setmanes, on disputarà el Campionat d’Europa de pista coberta a Braga (Portugal)