L’atleta Targarí Josep Ramon Sanahuja aconsegueix el subcampionat de Catalunya en 5km

Aquest diumenge 11 de desembre s’ha celebrat a Viladecans el campionat de Catalunya màster de 5km en ruta. L’atleta targarí, Josep Ramon Sanahuja, que corre per l’A.A. Xafatolls, ha aconseguit la medalla de plata a només 4 segons de l’or.

Sanahuja tanca així, el seu millor any atlètic de la seva carrera esportiva amb 11 medalles (8 de Catalunya i 3 d’Espanya).

Després de la greu lesió de genoll que el va apartar de la competició tot l’any 2021 ara ha pogut refer-se i seguir competint a un alt nivell.

A més, des del 16 d’octubre d’aquest any té al seu palmarès l’actual record de Catalunya de Milla en pista i mínima per poder anar als campionats d’Espanya.

Cal destacar que des de l’any 2017 que pujava per primera vegada en un podi del campionat de Catalunya, tots els següents llevat el 2021 per la lesió greu de genoll, ha aconseguit estar a sobre del podi en campionats de Catalunya, Espanya i Europa, acumulant ja 24 medalles en proves de velocitat i mig fons com: 400m, 800m, 1500m, milla, relleus, cros i ara també amb 5km.