L’atleta targarí  Josep Ramon Sanahuja aconsegueix quatre noves medalles en un Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sabadell el 27è campionat de Catalunya màster d’atletisme en pista coberta. L’atleta targarí Josep Ramon Sanahuja, que corre per l’A.A. Xafatolls, ha disputat fins a 4 proves el mateix dia, després d’un any apartat de les pistes per una greu lesió,

En la prova reina del mig fons, els 1500m llisos, ha aconseguit una 2a posició que li va atorgar la medalla de plata i el subcampionat de Catalunya de la categoria Màster45.

També al matí, amb només 40 minuts de diferència i poc temps per descansar, va disputar els 400m llisos, amb resultat idèntic de medalla de plata i subcampionat de Catalunya.

A la tarda, quedaven encara 2 proves més: els 800m llisos, on va aconseguir el bronze i els relleus de 4x200m amb els companys dels Xafatolls on es van penjar la meritòria medalla d’or.

Cal destacar que, des de l’any 2017 que pujava per primera vegada en un podi del campionat de Catalunya, tots els següents, llevat el 2021 a causa d’una greu lesió de genoll, ha assolit el podi en campionats de Catalunya, Espanya i Europa, acumulant ja 17 medalles en proves de mig fons com 800m, 1500m i Milla Urbana.