L’Atlètic Lleida assoleix el liderat a costa de la U.E. Tàrrega

La U.E. Tàrrega va sortir amb l’objectiu de la victòria però l’Altètic Lleida es va imposar ràpid amb el control del partit.

Tàrrega i Atlètic Lleida es veien les cares la tarda de diumenge al Camp Joan Capdevila de la capital de l’Urgell, amb dos objectius totalment oposats. Els locals van sortir amb la idea de sorprendre els lleidatans per tal de buscar una victòria que els allunyés de la zona baixa de la classificació, però els de Josep Maria Turull es van imposar ràpid amb el control del joc i la possessió.

Això sí, als visitants els va costar generar accions de perill a l’àrea rival. Només la estratègia els va permetre poder obrir la llauna al minut 39 amb aquest remat de cap de Vargas. Poc després i just abans del descans, l’Atlètic Lleida va tornar a trobar el gol amb la pilota aturada amb el remat d’Albert Masegosa.

Tot i el 0-2 el Tàrrega no va abaixar els braços i va intentar la remuntada a la segona part, però l’encert no va estar del seu costat. Qui si el va trobar va ser Ramon Nicolau al 81’ per sentenciar el partit i assolir el liderat de primera.

Josep Maria Turull li va donar molt valor a la victòria però vol restar importància al fet de ser líders ja que segons ell “encara queda una vida”. D’altra banda, Candid Viladrich lamentava els errors comesos que els han dut a la derrota. La propera jornada el Tàrrega visitarà el camp del Gavà mentre que l’Atlètic Lleida rebrà al segon classificat, el Valls U.E.

Informa: Gerard Díaz