Tàrrega cita l’atletisme al 29è Cros Ciutat de Tàrrega

La prova, organitzada per la Regidoria d’Esports, començarà a partir de 2/4 d’11 del matí al Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip

El Cros Ciutat de Tàrrega es prepara per celebrar la seva 29a edició el proper diumenge 13 de novembre. La cita, organitzada per la Regidoria d’Esports, esdevindrà la primera prova puntuable per al Circuit Escolar de Cros que organitza l’ATCELL amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. L’escenari de les competicions serà com de costum el Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip, recinte on s’habilitaran diferents circuits amb distàncies d’entre 500 i 7.200 metres (per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres). A partir de 2/4 d’11 del matí s’anirà donant sortida a 12 curses de camp en què competiran 19 categories diferents: veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamins (masculina i femenina) a més de minis P5, P4 i P3.

Per segon any consecutiu, i a excepció de les modalitats d’oberta i veterans, les categories masculines i femenines correran la mateixa distància en totes les proves (juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamins i minis). Es tracta d’una proposta del Consell Esportiu de l’Urgell i a la qual es va adherir el consistori targarí amb la finalitat de transmetre valors d’igualtat a infants i joves en el món de l’esport. D’altra banda, i per amenitzar la matinal, es posaran atraccions infantils a l’abast del públic. El regidor d’Esports, Silveri Caro, ha destacat la importància que la prova formi part del calendari del Circuit Escolar de Cros, “fet que contribueix a atorgar encara més projecció a la cita atlètica de tardor a la nostra ciutat”.

El 29è Cros Ciutat de Tàrrega compta amb el suport del Consell Esportiu de l’Urgell, el Consell Comarcal de l’Urgell, la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l’Esport a més de clubs, centres educatius i entitats locals. Els lliuraments de trofeus tindran lloc a les 11:50 h i a les 13:40 h. S’acceptaran inscripcions per a les curses obertes i veterans el mateix dia 13 de novembre a la sala de control del circuit. Les altres categories han de tramitar les inscripcions abans del dimecres 9 de novembre al web del circuit escolar de cros: http://circuitescolardecroslleida.blogspot.com.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.