L’EQUIP D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE TÀRREGA INFORMA QUE NOMÉS S’HA D’ANAR AL CAP PER VISITA MÈDICA O D’INFERMERIA EN CAS DE MALALTIA IMPORTANT O URGENT

L’Equip d’Atenció Primària de Tàrrega informa que només s’ha d’anar al CAP per visita mèdica o d’infermeria en el cas de malaltia important o urgent. En els casos de malaltia lleu o altres problemes es prioritzarà la consulta telefònica. Així mateix, informem que si alguna persona sospita de tenir símptomes de coronavirus (febre alta, dificultat per respirar i malestar general) cal trucar al 061 on s’informarà de què s’ha de fer. En el supòsit que el 061 no respongui també es pot contactar via telefònica amb el CAP.

Agrairíem que la població tingui paciència si no és una qüestió urgent ja que tan el 061 com les línies del CAP estan col·lapsades la major part del dia per poder donar resposta a totes les necessitats. Recordem que un cop superada l’emergència pel coronavirus es tornarà a l’activitat habitual. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.