Les cadets i juvenils del CEACA aconsegueixen la victòria en els seus respectius partits i les infantils demostren que es troben en una bona línia de joc

Les cadets aconsegueixen una victòria vital contra les adversàries de la comarca.

Vibrant partit el viscut a la ciutat del torró de l’Urgell. El duel dels dos equips va ser un frec a frec constant, amb una diferència màxima de dos gols entre locals i visitants.

Les d’Agramunt van realitzar una defensa molt tancada que va dificultar molt un atac fluid de les targarines i va provocar en alguna ocasió alguna pèrdua de pilota.

La defensa de les de l’Urgell va ser tres quarts del mateix, amb una intensitat màxima.

No va ser fins al darrer moment que les de Tàrrega van poder aixecar els braços i celebrar la merescuda victòria (15-16).

ceaca 1011_01

Victòria còmoda del CEACA Tàrrega Juvenil a Sant Esteve Sesrovires

Amb la victòria a Sant Esteve de Sesrovires, les noies juvenils del CEACA Tàrrega només han perdut 1 dels 6 encontres disputats des de l’inici d’aquesta temporada.

ceaca 0111_2

El passat dissabte 5 de novembre les juvenils del CEACA Tàrrega es van traslladar fins a Sant Esteve de Sesrovires per a jugar el sisè partit de la temporada.

Les targarines van tenir un partit tranquil, encara que amb un inici inesperat. Un parcial de 3 a 0 a favor de les locals va posar el partit una mica costa amunt per a les jugadores de Jaume Rovira. Després d’aquests minuts inicials amb poc encert de cara a porteria i una certa debilitat en defensa, la reacció del CEACA Tàrrega no es va fer esperar. Les targarines liderades en tot moment per Laura Vilamajó, Anna Soldado i Aina Rovira, van fer un parcial de 6 a 0 i es van posar per davant el marcador, una posició que ja no deixarien durant tot el partit.

La central Aina Rovira i la pivot Laura Vilamajó amb combinacions d’alt nivelli alguns gols espectaculars de contraatac,i Anna Soldado, que va fer 4 gols consecutius a l’inici de la primera part, van ser part la clau del partit. Entre les tres jugadores van sumar 24 dels 29 gols de tot l’equip.

També cal destacar la bona actuació d’Ari, la portera del CEACA, que malgrat estar lesionada d’un dit a la mà esquerra i de que va començar el partit amb una mica de por a causa de la lesió, va acabar fent una gran exhibició, amb aturades destacades i de gran mèrit.

La segona part de l’encontre va començar bé per les targarines que van mantenir el to de la primera part; no obstant això, un cert descentrament de les noies del CEACA, amb un seguit d’errades en les passades, entre els minuts 15 i 20 del segon temps, va fer planar l’ombra del dubte sobre el resultat final, però l’equip es va sobreposar a uns minuts d’imprecisions i el partit va acabar sense sorpreses, amb el resultat de 20 a 29,amb la primera victòria de l’equip de Tàrrega en aquest inici de campionat.

Les infantils empaten la segona part amb el Sant Cugat i cada cop tenen més a prop la victòria.

Les més petites del CEACA van realitzar un bon partit malgrat que les bones accions de les targarines no es van veure materialitzades en més gols dels merescuts. Cal destacar la bona actuació de la portera visitant que va evitar moltes dianes de les del Vallès Occidental.

ceaca 1011_3

La primera part va estar dominada clarament per les locals (15-5), però en la represa, les de l’ Urgell van pujar el nivell com ho fa l’escuma i van aconseguir un parcial en la segona part de 13 a 13.

Malgrat la derrota, les Infantils caminen pel bon camí, la victòria és cada cop més a prop. Potser el proper cap de setmana contra el Cornellà.