Les entitats sobiranistes de Tàrrega organitzen diumenge un col·loqui amb els partits republicans per saber la seva posició a les polítiques municipals

Aquest diumenge 7 d’abril a les 12h del migdia se celebrarà a La Soll una Taula Col·loqui amb els partits republicans targarins per saber la seva posició de cara a les polítiques municipals dels pròxims 4 anys en aquest aspecte. El 28 de maig tindran lloc les eleccions municipals i s’ha plantejat aquest esdeveniment per saber quin són els seus arguments i reptes tenim en compte els esdeveniments polítics nacionals que s’albiren per aquest mateix període. Els assistents també podran fer preguntes i saber de primera và l’opinió dels responsables polítics locals per tal de disposar. els elements necessaris per formar-se un criteri de vot sòlid i eficient.

L’ANC Tàrrega, Òmnium Urgell-La Segarra i CDR Tàrrega són els organitzadors d’aquest esdeveniment que tindrà l’accès lliure a la Plaça de les Nacions davant l’espai cooperatiu de La Soll, que també col·labora amb l’esdeveniment.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.