Les escoles de Sant Martí de Maldà i Maldà tanquen les seves portes per casos de Covid-19

A Tàrrega s’eleven a 20 els grups d’alumnes confinats a casa

A Tàrrega s’eleven a 20 els grups d’alumnes confinats a casa

L’escola ‘El Tallat’ de Sant Martí de Maldà i l’escola ‘Maldanell’ de Maldà, totes dues pertanyents a la ZER Riu Corb, han hagut de tancar les seves portes per casos positius de coronavirus.

En el cas de l’escola de Sant Martí, la mesura afecta a 4 grups que es tradueixen en uns 86 alumnes, i segons ha explicat a Ràdio Tàrrega l’alcalde del municipi i president del Consell Comarcal de l’Urgell Gerard Balcells ”era una situació previsible des de l’inici del curs i ara s’ha confirmat. En el cas de les escoles que pertanyen a les ZER, al tractar-se d’escoles rurals amb pocs alumnes, fa que un únic cas positiu obligui a tancar el centre com a passat a Maldà i a Sant Martí”.
El tancament s’ha produït després de confirmar-se els positius per PCR en dos dels docents del centre educatiu.

D’altra banda el tancament a l’escola ‘Maldanell’ de Maldà, afecta als 12 alumnes que cursen els seus estudis al centre, ja que formen un únic grup escolar al tractar-se d’una escola petita. En aquest cas ha estat un positiu de Covid-19 en un dels alumnes el que ha obligat al confinament i tancament de l’escola.

Pel que fa a Tàrrega, aquest dijous són 20 els grups d’alumnes confinats per casos positius de coronavirus: 5 grups al Vedruna, 5 a l’EASD Ondara, 4 a l’Institut Manuel de Pedrolo, 3 a l’Institut Alfons Costafreda, 2 a l’escola Maria Mercè Marçal i 1 a l’Escola Pia.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.