Les juvenils del CEACA acaben la primera volta amb una meritòria 3a posició a la classificació

ceaca ceaca1El darrer partit de la primera volta es va disputar a la difícil  pista del CH Sant Vicenç dels Horts, rival directe en la classificació.

Els primers minuts del partit van ser molt igualats, però poc a poc les noies del Ceaca van començar a mostrar el seu millor nivell en defensa i en atac, la qual cosa va servir per acabar la primera part amb un marcador 11-18.

A la segona part, les jugadores locals van sortir amb una forta pressió per intentar remuntar el resultat, i per uns moments van arribar a reduir la diferència a 5 gols, però les targarines van reaccionar i van seguir molt encertades i  anant ampliant la diferència cada vegada més aconseguint un resultat excepcional, 19-38, davantd’un gran rival.

En resum, partidàs de les juvenils, que acaben la primera volta ambnomés 3 derrotes.CEACA: Ariadna Cervera, Aina Rovira, Anna Graells, Mònica Balagué, Sara Godoy, Montse Mateu, Laura Vilamajó, Sandra Muixí.

CH SANT VICENÇ: GemmaFreixas, Laia Guerrero, Laia Garcia, Alba Recio, Carla Cerezo, Maria Maruenda, Maria Moreno, MariaMadorell, Clara Lopez, Jana Elvira, Aida Garcia, HElena Moreno, Mar Bosca, Lucia Niet

Aquest diumenge 17 al pavelló municipal de Tàrrega diverses entitats van participar amb un matinal d’activitats per recollir diners, amb motiu de la Marató per les malalties infecciones. El CEACA va organitzar una trobada quant a les escoles de Tàrrega on van participar: l’Escola Pia, l’escola Maria Mercè Marçal, el col·legi Sant Josep i l’escola Jacint Verdaguer. Durant tot el mati, es van estar fent partits de mini handbol amb les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

A més a més el Club també va fer xocolata desfeta i un mural, on podien pintar tots els nens, dedicat a les malalties infecciones.