Les juvenils del CEACA Tàrrega d’handbol guanyen a casa amb el Sant Esteve

Amb aquest partit les targarines sumen cinc victòries, cinc empats i cinc derrotes.

Les juvenils del CEACA Tàrrega afrontaven, al pavelló de La Plana, un nou partit amb el Sant Esteve de Sesrovires que, a jutjar per les importants absències a l’equip, no semblava fàcil per a les targarines. A la ja coneguda baixa d’Anna Soldado -encara en té per unes cinc setmanes-, s’hi sumava la de la portera Ariadna Cervera. Un maldecap més per a l’entrenador Jaume Rovira que va haver de recórrer a tres jugadores cadets per a reforçar l’equip: Berta Castellà i Anna Recasens, que es van alternar a la porteria i a la pista; i Jana Granyó que va jugar d’extrem, a la segona part.

L’encontre no va començar bé per les del CEACA. En la primera jugada Isa Souza, en una acció defensiva, va cometre una falta sobre una jugadora visitant, que l’àrbitre va sancionar, amb rigorositat, amb 2 minuts d’exclusió.

La primera part va transcórrer amb molts alts i baixos. No obstant això, el lideratge d’Aina Rovira i Laura Vilamajó, que entre les dues van fer 10 dels 14 gols de l’equip en aquest període, va contribuir, juntament amb els gols d’AnnaGraells, Iza Souza i Mònica Balaguer, a que les targarines marxessin al descans amb un resultat favorable, però provisional, de 13 a 10.

A la represa tot es va desenvolupar sota la mateixa tònica:errors flagrants i alguns encerts notables. Jaume Rovira va fer canvis: Anna Recasens, que havia defensat la porteria durant els primers trenta minuts, va deixar el seu lloc a Berta Castellà, que ho va fer prou bé durant tota la segona part, amb alguna aturada de mèrit.

Isa Souza va rebre una targeta vermella de l’àrbitre per acumulació de grogues. D’altra banda la central Aina Rovira es va ressentir d’una lesió al dit de la mà que la va perjudicar en el darrer tram de partit.

L’equip targarí es debilitava per moments, però les de Sant Esteve, que no tenien recanvis, també van acusar el desgast dels primers 30 minuts, i el seu joc, en aquest segon període, va ser menys incisiu per fortuna per les targarines.

Sense Rovira  al pista, Laura Vilamajó, amb sis gols a la segona part, va agafar la responsabilitat i va empènyer les targarines cap a la victòria amb l’ajuda d’Anna Recasens que va marcar 3 gols importants.

Al final, malgrat les dificultats, victòria targarina per 28 a 18. El pròxim partit, dissabte vinent a Igualada.

Jugadores:Laura Vilamajó (11 gols–4 de penal–), Aina Rovira (6 gols), Iza Souza (3 gols), Anna Recasens (3 gols), Mònica Balaguer (2 gols), Anna Graells (2 gols), Sandra Muixí (1 gol), Berta Castellà, Jana Granyó i Laura Solé.

Entrenador:Jaume Rovira. Tècnic: Andreu Soldado

Crònica: Jesús Vilamajó