Les obres de la nova estació de busos de Tàrrega es licitaran la primavera vinent

La nova instal•lació, que s’ubicarà davant l’estació del tren, comptarà amb una inversió de 3 MEUR

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha anunciat que el Departament de Territori i Sostenibilitat licitarà les obres de la nova estació d’autobusos de Tàrrega la primavera vinent, amb una inversió prevista de 3 MEUR. Gavín ho ha explicat durant una visita a l’actuació, finalitzada recentment, de millora del ferm de la travessera de la C-14 al seu pas per aquest municipi, juntament amb l’alcaldessa, Alba Pijuan.

El Departament està actualment treballant en el projecte constructiu de la nova estació, que quedarà redactat durant el mes que ve i se sotmetrà a informació pública, per tal d’impulsar l’obra a continuació. En paral•lel, es duran a terme els tràmits perquè l’Ajuntament cedeixi els terrenys necessaris per a la construcció de la nova instal•lació, en un solar situat al nord de les vies del tren, davant de l’estació de tren, al carrer Santes Espines.
Així mateix, Territori i Sostenibilitat te en licitació la redacció del projecte constructiu d’uns pas inferior per a vianants, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, per al qual s’estima una inversió d’1,5 MEUR. Es preveu que el projecte quedi finalitzat durant l’any vinent i l’obra s’executi el 2022.

Millora a la travessera de la C-14

Els treballs de conservació que s’han executat a la travessera de la C-14 han consistit principalment el tractament previ i la rehabilitació del paviment, l’estesa d’una nova capa d’aglomerat i la reposició de la senyalització horitzontal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.