Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega, Altet i Claravallas ja han obert la nova temporada de bany

Les instal·lacions, gestionades per la Regidoria d’Esports, s’han adaptat a les vigents mesures de seguretat sanitària amb aforament limitat al 70% i sense franges horàries · Entrades i abonaments a la venda per via telemàtica

Les piscines municipals de Tàrrega, Altet i Claravalls han iniciat aquest dissabte 19 de juny la nova temporada de bany. Per segon any consecutiu, les instal·lacions s’adapten a les mesures de seguretat sanitària contra la Covid-19 per garantir la salut de les persones usuàries, aquesta vegada amb aforament limitat al 70%. A diferència de l’estiu passat, però, no s’estableixen franges horàries per accedir al recinte, que romandrà obert de dilluns a diumenge, de 2/4 d’11 del matí a les 8 del vespre.

Cal mantenir la distància de seguretat i dur mascareta en els llocs de pas. A més, s’ha habilitat un circuit d’entrada i sortida amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i estora desinfectant. Així mateix, no es pot fer ús de les guixetes, gandules, fonts d’aigua i dutxes dels vestidors (sí de les dutxes exteriors).

La Regidoria d’Esports, que gestiona directament el servei, ha rebaixat els preus públics dels abonaments de Tàrrega entre un 15% i un 18%, segons les diferents modalitats. Així, a tall d’exemple, l’abonament individual per adults passa de 90 a 75 euros. L’abonament infantil és de 55 euros; per a persones jubilades, de 45 euros; i el familiar, de 145 euros. Una altra novetat és l’abonament de 25 banys a 60 euros. D’altra banda, es mantenen els imports de les entrades individuals: 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés continua sent lliure per als infants menors de 4 anys.

A més, es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplicarà a les seves persones acompanyants i monitors). Silveri Caro, regidor d’Esports, destaca que “tot i que la gestió del servei és deficitària per l’elevada despesa que comporta, rebaixem els abonaments per incentivar l’ús de les piscines com a servei públic a l’abast de la ciutadania”. L’edil reitera que “a l’igual que l’estiu passat, les persones usuàries poden gaudir de les estones de bany i sol amb totes les garanties sanitàries”.

Pel que fa a les piscines d’Altet i Claravalls, els preus públics augmenten lleugerament per escurçar la diferència en relació amb les de Tàrrega. Els veïns residents dels pobles tindran preferència a l’hora d’adquirir abonaments, que oscil·len dels 35 als 120 euros. Les entrades individuals costen de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s’hi pot adquirir les entrades especials per a persones amb discapacitat.

La venda d’entrades i abonaments s’efectua per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines (en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de la compra). A la taquilla només es poden adquirir entrades pagant amb targeta (no abonaments). La temporada de bany a Tàrrega s’allargarà fins al diumenge 5 de setembre mentre que a Altet i Claravalls

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.