L’Escola de Futbol de la UE Tàrrega rep un aparell desfibril·lador en el marc de la campanya “Tots som un batec”

Iniciativa de la Federació Catalana de Futbol i diverses entitats col·laboradores que converteix el Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez en espai cardioprotegit

Mitjançant la campanya “Tots som un batec”, la Federació Catalana de Futbol ha lliurat al CEEF UE Tàrrega un aparell desfibril·lador que es destinarà al Camp Municipal de Futbol Joan Capdevila Méndez. La iniciativa compta amb el suport de la Fundació Leo Messi, Fundació ‘la Caixa’, CardioSOS i la Fundació de la FCF. El seu objectiu: cardioprotegir tots els camps de futbol, els pavellons i pistes de futbol sala de Catalunya.

Xènia Ballester, presidenta del CEEF UE Tàrrega, ha rebut el desfibril·lador en nom de l’entitat i ha subratllat que “per a nosaltres és vital poder comptar amb un desfibril·lador”. Per la seva part, el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó, ha afirmat que “com diu el Messi, el més important és salvar vides. És fonamental tenir cardioprotegits els espais esportius”. El regidor d’Esports, Silveri Caro, ha agraït la cessió, “gràcies a la qual es reforça el Parc Esportiu com a espai cardioprotegit. És imprescindible tenir un desfibril·lador a prop, tot i que esperem que no l’haguem d’utilitzar mai”. L’acte de lliurament ha tingut lloc el dilluns 28 de juny al Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez.

Els objectius de la campanya

· Promoure l’ús i la provisió d’equips de cardioprotecció a les instal·lacions on es practiqui el futbol i futbol sala i que encara no disposin de desfibril·ladors      externs automàtics (DEA)
· Facilitar una intervenció immediata en casos de defalliment provocat per aturada cardíaca
· Brindar un servei de cardioprotecció a tot l’entorn esportiu, tant a esportistes com a públic en general

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.