L’Escola Municipal de Música de Tàrrega ofereix online el seu tradicional Concert de Nadal

Alumnes de les agrupacions vocals i instrumentals participen en un enregistrament que es difon mitjançant YouTube i el web del centre

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega (EMMT) no ha faltat al seu tradicional Concert de Nadal, aquest any en format online a causa de la situació de pandèmia. Una representació de les agrupacions instrumentals i vocals del centre han participat a la gravació del concert, que s’ha dut a terme combinant classes telemàtiques i presencials (respectant sempre les restriccions de 6 alumnes per classe). Així, l’alumnat ha gravat les seves actuacions des de casa amb el mòbil i també a l’aula amb l’ajuda dels professors. L’edició d’àudio i vídeo ha estat realitzada pels respectius docents. El concert virtual ja es pot veure en streaming mitjançant el web www.escolamusicatarrega.org i al canal de YouTube de l’escola: www.youtube.com/user/EscolaMusicaTarrega.

Les agrupacions que participen al Concert de Nadal de l’EMMT són: quartets de saxos i clarinets, conjunt coral, grup de guitarres, orquestres de corda i vent i una Rock Band, formació de música moderna de nova creació que després de vacances començarà a treballar amb els i les cantants sorgides d’un càsting realitzat a l’escola. L’ús de les noves tecnologies s’ha accentuat a l’EMMT arran de les restriccions sanitàries. Durant els dies de confinament, continuà la seva activitat docent impartint classes i compartint continguts en línia. Així, el centre posà en marxa un nou apartat al web anomenat Espai ConFinat, aula virtual amb vídeos que recullen la feina feta per l’alumnat. La iniciativa es complementà amb l’obertura d’un canal a YouTube, el qual s’estrenà el passat Sant Jordi presentant el debut de la formació Tàrrega Big Funky Band.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.