L’espectacle “Vacía” convida a l’espectador a explorar i reflexionar sobre els espais buits

En uns terrenys situats al límit de la ciutat, els participants a l’assaig obert de l’obra “Vacía” de la jove Maria Capell arribaven en autocar per endinsar-se en una realitat vagament coneguda però inexplorada. Un recorregut per reflexionar sobre edificis buits que es poden trobar a cada metròpoli i els espais que mai s’han arribat a desenvolupar tot i que un dia van tenir aprovades llicències d’obres per ser transformats.

Maria Capell que ha creat aquest espectacle amb la seva companyia “Silere” ha estat alumna del Màster de Creació en Arts Carrer de FiraTàrrega, celebrat l’any passat. En aquesta edició presenta aquesta proposta experencial i reflexiva que ha estat produïda en el marc del Programa de Suport a la Creació.

I en aquest lloc inhòspit i desconegut l’experiència de “Vacía” planteja una pregunta, els marges de la societat i el llindar de la ciutat són encara part d’aquest lloc o de la mateixa societat? El debat està obert i les respostes cadascú les pot elaborar participant de l’obra al setembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.