Lleuger increment de les dones ateses pel SIAD a l’Urgell per violència de gènere

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’Urgell, conegut com SIAD, continua prestant el servei d’orientació a les dones de la comarca que ho necessitin. Recordar que és un servei gratuït i confidencial d’assessorament legal i psicològic per resoldre dubtes sobre separacions, divorcis, custòdia dels fills, pensions alimentàries o  de violència de gènere, entre altres.

Fins al mes de novembre el SIAD de l’Urgell ha atès 46 dones que s’han derivat a la psicòloga i/o a l’advocada. D’aquestes dones, 22 han estat víctimes de violència de gènere, física o psicológica,així com agressions sexuals. Després del confinament han augmentat les consultes de les dones que necessiten ajuda.

En comparació amb l’exercici anterior, el 2019, el SIAD va atendre 42 dones, de les quals 17 eren víctimes de violència de gènere. Per tant, es veu clarament que les dones ateses per violència masclista van en augment cada any, i per això, és necessari realitzar tasques de prevenció i sensibilització a tots els nivells.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.