Lleugera tendència a la baixa en les dades de Covid-19 a Tàrrega i a l’Urgell

La comarca de l’Urgell té un total de 13 classes confinades per positius de coronavirus

Les darreres dades publicades al mapa de dadescovid.cat confirmen la tendència a la baixa del risc de rebrot i la velocitat de propagació de la Covid-19 a Tàrrega i a l’Urgell, tot i que els indicadors encara són alts.
Concretament a Tàrrega el risc de rebrot s’enfila aquest divendres fins 579,35 punts quan ahir era de 674,7 punts. La velocitat de contagi (Rt) baixa lleugerament dels 0,89 punts fins els 0,82 punts.

A la comarca de l’Urgell el risc de rebrot és de 549,32 punts quan ahir era de 608,6 punts. La velocitat de contagi (Rt) baixa dels 1,07 punts d’ahir fins els 1,01 punts d’avui.
A data d’avui, els pacients ingressats en centres hospitalaris són 14, i les defuncions a la comarca des de l’inici de la pandèmia són 32.

D’altra banda, segons el mapa traçacovid del departament d’Ensenyament, aquest divendres la comarca de l’Urgell té un total de 13 classes confinades per positius de coronavirus.
Concretament Tàrrega té actualment 4 classes aïllades; 3 a l’Escola Pia amb 62 persones confinades i 1 a l’Escola Ondara amb 17 persones afectades.
A Agramunt hi ha 7 grups confinats de l’escola Macià Companys amb 143 persones afectades i 1 grup del col·legi Mare de Déu del Socós amb 26 persones confinades.
Finalment a Castellserà hi ha un grup confinat a l’escola del municipi.

Informa, Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.