Lleure Quàlia i l’Ajuntament de Tàrrega presenten l’oferta d’activitats juvenils per aquest estiu

Amb tallers per a joves d’entre 12 i 17 anys · Es repeteix el Camp de Treball, una experiència de voluntariat on els joves impulsen accions de millora de diferents espais de la ciutat

La Cooperativa Lleure Quàlia del Grup Alba i l’Ajuntament de Tàrrega han presentat la programació ESTIU JOVE! 2021, un conjunt de tallers i activitats adreçades a joves d’entre 12 i 17 anys que es durà a terme del 28 de juny al 31 de juliol. Les propostes lúdiques i formatives tractaran sobre cuina, “lightpainting”, disseny, arts plàstiques o feminisme entre altres temàtiques a més d’oferir rutes en bicicleta o la pràctica de l’hípica. D’altra banda, també s’organitzarà per segon any consecutiu el Camp de Treball Local, una experiència de voluntariat per donar suport i millorar els espais públics. Així, els joves participaran en diferents accions arreu de la ciutat en coordinació amb la Regidoria de Serveis Municipals en relació a mobiliari urbà, zones enjardinades o equipaments. També es realitzarà una visita al Camp de Treball d’Arqueologia que es durà a terme al Talladell.

El regidor de Ciutadania, Educació i Treball, Xavier Rossell-Aparicio, ha remarcat la voluntat de repetir l’èxit de la iniciativa de l’any passat. També ha explicat que els joves participants de l’ESTIU JOVE! tindran ocasió de conèixer de prop el projecte de l’Edhack Tàrrega, “hackató” que se celebrarà a la capital de l’Urgell els propers dies 15 i 16 d’octubre. A l’EdHack es debatrà entre la gent jove nous usos i activitats de dinamització de l’espai públic i dels equipaments municipals.

Les inscripcions a les activitats de l’ESTIU JOVE! s’han de formalitzar a través de la pàgina web de la Cooperativa de Lleure Quàlia, a www.lleurequalia.cat. A banda de les inscripcions a cadascun dels tallers, enguany també s’ofereix una nova modalitat d’inscripció que inclou els tallers i el Camp de Treball Local. Els participants que s’hagin inscrit com a mínim dues setmanes al Camp de Treball Local gaudiran també de sortides de “salting” i “ràfting”.

Consulteu aquí el programa complet d’activitats

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.