Lluïda jornada del prebenjamí A del Tàrrega Hoquei Patins Club

hoqueiJornada del 7 de febrer de 2016

Prebenjamí A Tàrrega HPC – Alcañiz B (5-0; 3-0; 2-0)

En aquesta jornada s’han jugat els partits contra els dos equips d’Alcañiz; el primer ha estat contra l’Alcañiz B, l’equip de jugadors de primer any. Tot i la son que es té en cap de setmana de Carnestoltes, els de casa han sortit ordenats i s’han imposat en el primer temps, fet que els hi ha donat confiança. En el segon temps el joc ha estat una mica més dispers però de nou, tot i que l’Alcañiz pressionava, ha sabut reaccionar, treballar amb equip i emportar-se el segon i tercer temps.En resum, un partit amb bon hoquei. Gols pel THPC: 5-0 [ M.Plamenov(3), M.Torné(1), E.Tosquella(1)] 3-0 [ J.Folguera(2), E.Tosquella(1)]  2-0 [ Q. Folguera(2)]

Prebenjamí A Tàrrega HPC – Alcañiz A (6-0; 4-1; 5-0).

L’Alcañiz A, està format per jugadors de segon any, amb més experiència i ganes de gol. L’encert per part dels de Tàrrega en aquest segon partit, ha estat sortir des de bon principi concentrats, treballant amb equip i amb decisió; això els hi ha permès avançar-se en el marcador i transmetre una pressió al rival que els hi ha suposat una avantatge en tot el partit. Tot i que l’Alcañiz ha reaccionat i ha pressionat, les tres parts han estat guanyades per un Tàrrega molt encertat. Felicitats per un dels millors partits de la temporada. Gols pel THPC:  6-0[J. Folguera(3), M. Plamenov(2), M. Torné(1)] 4-1 [ E. Cervera(2), J. Folguera(2)] 5-0 [E. Cervera(2), J. Folguera(1),M. Torné(1),Q. Folguera(1)].

Amb aquestes dues victòries els prebenjamins A del THPC  es mantenen quarts en la lliga de HPC de Lleida , empatats a 39 punts amb el Mollerussa B i amb el CHP Juneda B, essent el primer classificat el CB Bell-lloc amb 51 punts.  Ànims i a seguir així.

Benjamí A Tàrrega HPC – Alcañiz A (4-4)

L’ equip  ha fet patir fins al final en un enfrontament contra l’Alcañiz on els del Tàrrega han sortit a la primera part molt adormits.  Al  final de la primera part ens anaven guanyant per 0-2 , amb un molt clar domini dels visitants. Però nomes sortir al camp els nostres nois ens han deleitat amb un molt bon joc i s’han posat davant en el marcador 4-2 . Ha estat  en la recta final del partit quan a falta de 3 minuts i en dos jugades molt tontes ens han aconseguit empatar , i així es com hem acabat el partit tot i les moltes ocacions . Resultat final: 4-4 . Jugadors del Tàrrega: O.Lloses, M.Farràs,O.Selva, P.Franquesa;N.Tomàs.

Infantil Noia Freixenet – Tàrrega HPC (11-4)

En el desplaçament  a St. Sadurní d’Anoia l’equip infantil del Tàrrega ha fet un bon paper tot i el mal resultat obtingut. Durant  tota la primera part el Tàrrega  ha sabut jugar de tu a tu contra un Noia Freixenet molt superior però que es veia frenat per la bona capacitat defensiva dels  del Tàrrega. El problema ha vingut quan a falta de 3 minuts per acabar la primera part i anant  empatats  2-2 , amb tres jugades desafortunades ens han marcat  tres gols . Això  ha fet baixar molt els ànims i la segona part l’ ha dominat el local amb un marcador final d’ 11-4. Jugadors del Tàrrega: A. Bultó, B.Vilalta, M.Soteras, E.Plà, J.Tomàs,  A.Law,  A. Borza.

Cap de semana del 30 i 31 de gener:

Infantil Tàrrega HPC – Montbui (0-5)

Mal partit d’un Tàrrega que va mostrar-se insegur, i no va aconseguir ficar-se al partit en cap moment. Quatre pals a la porteria contraria va ser el màxim aconseguit, i el Montbui va saber lluitar millor un partit que per cap dels dos equips va ser còmode.

Aleví Tàrrega HPC – Amposta (2-5)

El primer partit dels dos que van jugar els alevins del THPC, va ser contra el CH Amposta. Un Amposta tancat al darrere , va fer molt difícil que els nostres jugadors poguéssin donar el millor d’ells. Tot i que els dos equips defensaven bé, va ser el Tàrrega que va marcar el primer després d’un contraatac, obra de P.Cabestany. L’Amposta però molt dur en defensa va saber aprofitar la contra i aviat es va avançar al marcador, i amb un 1-3 s’arribà al descans. Al segon temps, l’equip visitant no va canviar el seu sistema de joc, d’aquesta manera era molt difícil que els nostres jugadors, que ho van intentar en nombroses ocasions poguéssin canviar el resultat. L’Amposta augmentà el seu avantatge amb dos gols més. El Tàrrega, en canvi, només va poder fer un altre gol, obra de J.Franquesa, arribant amb un resultat final de 2-5.

Aleví Mollerussa – Tàrrega HPC (5-4)

El segon partit que va jugar en una mateixa tarda el THPC va ser al camp del Mollerussa. Un CH Mollerussa molt motivat, donat que l’última vegada que es vàren enfrontar, el Tàrrega es va endur la victòria. Els dos equips van imprimir un ritme de joc molt alt, amb anades i vingudes constants. El Mollerussa va obrir el marcador i dificultava molt que els de Tàrrega poguéssin marcar un gol al seu jove porter, així doncs els locals augmentaren la distància i els targarins només van poder fer un gol al primer temps, obra de l’Alexandru  Danie.  Al descans 3-1. A la represa, un Tàrrega molt més inspirat i amb un joc més efectiu, va ser J.Franquesa que escursà distàncies, llavors el joc es tornà  imprevisible, encara que el Mollerussa va tornar a marcar, el nostre equip no donà  res per perdut. Amb dos gols més, un de l’Alexandru  i l’altre del J.Franquesa i amb les nombroses aturades del nostre porter M.Martínez es va arribar a pocs minuts del final amb un ajustat 5-4. Tot i això a pocs segons del final vàrem tenir ocasió d’empatar, però el marcador ja no es va moure. Bon partit per part dels dos equips.

Informa: Tàrrega Hoquei Patins Club