Lo Memefest no descarta tornar després de l’èxit de la tercera edició

Aquest diumenge va cloure la 3a edició de Lo Memefest, el festival d’humor de Ponent organitzat per l’Associació Agrat, amb un gran èxit de públic i crítica després de 5 dies d’activitats relacionades amb el món de l’humor. La projecció de “La Escopeta Nacional” de Berlanga als Cinemes Majèstic va ser la cirereta del pastís d’un festival que creix edició rere edició.

Els organitzadors han fet una valoració molt positiva de la que podria ser, possiblement, la darrera edició de Lo Memefest, però també van assegurar que no descartaven tornar després de les nombroses peticions dels seus
seguidors. En els pròxims dies, la comissió es reunirà i decidirà quin serà el futur del festival, ja que no es descarta cap escenari.

Els espectacles del Peyu, divendres, i dels 6 monologuistes, dissabte, van omplir durant dos dies el Càmping Municipal amb més de 700 entrades venudes i també es va omplir l’aforament en el concurs d’improvisacions i en el vermut-debat sobre què fer potenciar el català entre els joves a les xarxes. L’actuació dels Mariachis pels comerços de la ciutat, la Fira del Nacho i el Burrito, el taller de podcast i la retransmissió de Shrek a través de Twitch també han tingut una molt bona acollida.

Per la seva banda, l’exposició ‘SalutMemental: “Vas guanyant, fill meu?” dissenyada per Noelia Karanezi ha comptat amb una elevada afluència de públic a la Sala Marsà i tothom que vulgui la podrà seguir visitant perquè romandrà oberta fins el diumenge 17 d’octubre.

Lo Memefest, que ha comptat amb el suport de les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Tàrrega, també ha volgut agrair el suport a les administracions i les entitats o empreses que han donat suport al festival com Foment Tàrrega, Circuït Urgellenc, Dispromedia, el CAU i La Soll.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.